5904 16 09 2020 03De verpleegkundige deed vanmorgen de ochtend zorg. Geuko had goed geslapen. Ook op woensdag is Geuko thuis en werkt hij aan zijn schoolwerk. Mama heeft de boel klaar gelegd en de verpleegkundige kon zich daar goed mee redden. Dat kwam heel goed uit want papa en mama hadden overleg met de gezinscoache over verschillende zaken die lopen.
We hebben namelijk eindelijk het verlossend bericht ontvangen van de zorgverzekeraar over de loophulp. Het is medisch gezien goedgekeurd! Echter.. zij betalen volgens de Nederlandse norm en wij moeten bijbetalen. Dat is dan maar zo, het is eindelijk eens goed nieuws! Maar hallo.... Dát mocht ook wel na zo'n lange tijd! Sinds mei vorig jaar loopt dit al! In de tussentijd heeft Geuko een alternatief kunnen gebruiken waar in hij niet goed kon lopen en waar hij ook al vrij snel te groot voor was.

Opa en oma kwamen smiddags ons weer helpen met alles. Zo ging oma met Geuko en papa mee naar fysiotherapie en ging opa spelen met Gijs zodat mama even het huishouden kon doen. Fysiotherapie ging goed! Oma is daarna nog met Geuko naar de groenteboer geweest en Geuko heeft zijn favoriete fruit uit gezocht.
Gelukkig was al het schoolwerk op tijd af zodat Geuko ‘s middags lekker vrij was. Nog eventjes spelen en de dag was al weer voorbij.