5842 07 08 2020 01Na het weanen vanmorgen wilde Geuko graag op pad met de verpleegkundige. Even Winschoten door, zonder dat papa of mama mee ging! Dat vonden wij goed en uiteraard de verpleegkundige ook. Ze bleven een hele poos weg en kwam met een big smile terug. Hij had ontzettend genoten.
Ondertussen hadden wij een 'bewuste keuze' gesprek over ons PGB. Veel ouders worden op dit moment gekort of krijgen andere regels opgelegd. Dus we waren voor dit gesprek wel gespannen. Gelukkig is alles voor ons met een jaar verlengd en kunnen wij beide voor Geuko blijven zorgen en álles wat daarbij komt kijken.
Onze tuinman kwam nog eventjes langs om de tuin te bekijken, omdat nu alles zo mooi bloeit. Hij heeft destijds met zijn team onze tuin aangelegd voor Geuko. Hij wilde ook graag een frikandel eten met Geuko dus de lunch had hij ook geregeld.
In de loop van de middag werd het warmer en warmer. Geuko wist niet waar hij het moest zoeken. Hij wilde wél nog graag buiten blijven, gezellig bij Gijs en het water. We hebben hem op een tuinstoel gelegd, corset af en kleren uit.. zo ging het wel. Ondertussen een beetje spelen met water en vooral stiekem papa nat spuiten. We zijn uiteindelijk toch naar binnen gegaan om te eten en gelukkig is het binnen nog een beetje koeler dan buiten.