5840 06 08 2020 02Geuko had een fanatieke ochtend. Het was gelukkig nog niet zo warm. Eerst 2x 45 minuten weanen en daarna ruim een half uur gezeten. Lekker buiten met zijn handen en armen én voeten in een bak water. We hebben snel een lunch gehad want om 13.00 uur moest Geuko klaar zitten op de FES Bike. We hadden een Zoom meeting met Amerika! De therapeut, gespecialiseerd in de FES Bike, onderdeel van KKI, heeft meegekeken tijdens de training, instellingen wat veranderd en vooral veel kennis en tips doorgegeven.
Wat zijn wij toch blij dat we deze connecties hebben en dat zíj ons wel willen helpen. En eigenlijk nog belangrijker: ze nemen ruim de tijd, zelfs voor een 'gezellig' praatje.
Deze training was extra vandaag dus Geuko was behoorlijk moe! Het oefenen met de spreekdop hebben we naar morgen verplaatst.
De temperatuur liep inmiddels behoorlijk op, zelfs spelen met water werd het Geuko toch echt te warm en zijn we naar binnen gegaan... Gijs had een vriendje te spelen en zij lagen lekker in het zwembad. We weten niet precies wat er in Geuko zijn koppie om gaat als hij ze ziet plezier hebben maar als hij vervolgens liever naar binnen gaat zegt dat ons al wel genoeg...