5835 04 08 2020 01Omdat het vandaag nog niet zo warm was, ging Geuko vanmorgen, na 45 minuten weanen, eerst een stuk fietsen. Samen met de verpleegkundige en papa even lekker in het zonnetje door Winschoten. Dat ging heel goed. Daarna hebben we nog eens 40 minuten zonder beademing volgehouden, het lukte net geen 45 minuten want Geuko was best moe van het fietsen. Mag ook. Die ene 5 minuten is niet meer zo belangrijk.
Papa had afgesproken met Lars Koehoorn om de ins en outs van social media te bespreken en samen een plannetje te maken voor nieuwe vlogs en video's. Ondertussen speelden de jongens buiten, ze waren bijna de hele middag samen aan het spelen met water.
Tijdens het avondeten spraken mama en papa over boodschappen doen als de jongens op bed lagen, althans papa zou alleen gaan. Geuko vroeg, mag ik mee? Geuko is dol op boodschappen doen vooral lekkere en gezonde maaltijden bedenken. Sinds de Covid periode hebben we Geuko niet weer mee genomen naar een supermarkt. In het begin mócht het gewoon domweg niet en later vonden wij het alsnog niet verantwoord omdat het overal zo druk is en de meeste mensen nergens meer rekening mee houden.
Wij hebben de stap durven nemen en Geuko ging met papa mee. Zo trots als een aap kwam hij terug, voor de rest van de week het avondeten bedacht, alles was goed gegaan.