5828 29 07 2020 02Geuko ging vanmorgen eerst 'even' een uur weanen... Dit ging zonder al te veel moeite. Super knap!! Daarna moest hij wel een beetje bij komen. En dat kon prima, het is immers vakantie. Om 11.00 uur kwam de fysiotherapeut voor de nodige oefeningen en dat ging allemaal goed!
Opa en oma kwamen ons na de lunch helpen en dat was ontzettend fijn want wij hadden en videocall met de arts uit Philidelphia. Het was een update gesprek. Doormiddel van een paar testjes (Geuko moest de arts na doen qua bewegingen met de armen, handen en schouders) zijn er weer een paar deuren open gezet. De kans dat een zenuwtransplantatie (maar ook spieren en pezen) nog effect heeft is minimaal niet volledig van de baan. De tijd voor een goed resultaat is allang verstreken maar toch zegt de arts nog geen nee en gaat hij eerst (opnieuw) weer Geuko zijn case bespreken. Het was een duidelijk gesprek, waarin ook eerlijk werd gesproken over zijn twijfels. Mochten we toch naar Philidelphia gaan voor bijvoorbeeld alleen medische testen en daaruit komt dat er echt te veel stuk is (in de zenuwen, spieren, pezen) in bepaalde delen van Geuko zijn lijf dan zal dat onwijs hard aankomen maar wel goed om te weten...  We hopen snel weer contact te hebben. We zijn in ieder geval dankbaar voor deze korte lijntjes.
Na dit gesprek was er nog lekker veel tijd om te spelen met opa en oma. Geuko heeft een nieuwe challenge met oma afgesproken voor het oefenen met de spreekdop!! Daar gaan we komende dagen eens flink ons best voor doen.