5825 27 07 2020 03We hebben een drukke maandag achter de rug maar eerst willen we nog even vertellen over het weekend. Omdat het weanen afgelopen week niet helemaal lekker ging kreeg Geuko zaterdag nog een herkansing (om zijn beloning te verdienen). Het lukte een uur! Aan 1 stuk. Mama en Geuko waren aan het gamen en mama vergat helemaal de tijd. Toen we op ruim 45 minuten zaten spraken we af om door te gaan tot een uur! Fantastische afsluiter van de week! Juist doordat hij dit laat zien kunnen we beter accepteren dat het soms ook even niét gaat. Onwijs trots was Geuko en hij mocht eindelijk een dekbedovertrek van Dylan Heagens bestellen op de webshop.
Zondagochtend stelde Geuko voor om naar het strand te gaan. Wij hadden zo onze twijfels maar kregen van Geuko een koekje van eigen deeg. Wij zeggen altijd tegen Geuko, wanneer hij iets spannend of moeilijk vindt: 'Gewoon proberen'. Nou, drie keer raden wat Geuko tegen ons zei? Juist, gewoon proberen. Zo gezegd zo gedaan. Het was een heerlijke middag. Geuko heeft zélf gezeten op het strand en speelde met het zand. Het waaide best wel hard maar zelfs dat kon Geuko wel hebben. Wat een stap!!
Vanmorgen was er géén verpleegkundige om ons te helpen. Geuko had gelukkig goed geslapen en na het ontbijten gestart met weanen. Mama stelde voor om 2x 45 minuten te doen i.p.v. 3x 30 minuten. Zónder problemen voor 12.00 uur gedaan! Tussen de beide keren weanen door ook nog huiswerk gemaakt.
Om 14.00 uur waren we net klaar met lunchen en de nodige verzorging, toen de fysiotherapeut kwam. Deze therapeut hadden we al ruim 5 maanden niet gezien en dan is het zo mooi om te horen dat ze enorm veel verbetering zag! Geuko deed daarentegen ook zijn uiterste best om even te laten zien wat hij allemaal kan. Hij was lekker op dreef.
De jongens hebben voor de verandering weer eens heel mooi met elkaar gespeeld de rest van de middag, zodat het maar zo weer bedtijd was en dat vinden papa en mama dan ook wel weer fijn.