5780 01 07 2020 01Vanmorgen was Geuko een poosje alleen met de verpleegkundige. Papa, mama en Gijs waren even samen op pad. Het weanen ging goed maar lukte niet zo tijdens het huiswerk maken. Dus dat is vandaag niet afgekomen.. morgen weer verder.
Om 11.00 uur kwam de fysiotherapeut en ging met Geuko staan-zitten en zelfstandig zitten oefenen. Ook moest Geuko even in de loophulp. De fysiotherapeut wilde graag met eigen ogen zien dat het echt geen goede houding/oplossing is, zoals de loophulp nu is.
Na de lunch kwamen opa en oma. We gaan de uurtjes met oma als mantelzorger-oma weer een beetje oppakken. Voorzichtig weer een beetje ons helpen in de middag. Dat beviel vandaag heel goed. Geuko heeft laten zien aan opa en oma dat hij heel goed kan fietsen. Hij stelde voor om naar het centrum te gaan voor een ijsje. Dat leek ons allemaal een goed plan. Omdat Geuko vorige week niet heeft kunnen fietsen door de warmte was het wel even weer wennen en was Geuko best moe toen we bijna thuis waren. Maar dat mocht ook. We hebben daarna nog gezellig een kopje thee gedronken en met lego gespeeld.