5777 30 06 2020 03Voordat de verpleegkundige er was werd Geuko wakker. Hij had goed geslapen. Ze zijn in de ochtend gestart met 5775 30 06 2020 01huiswerk en weanen. Dit was de eerste keer dat Geuko 30 minuten ging weanen tijdens het huiswerk. Het ging allemaal goed. Huiswerk af en 2x 30 minuten weanen tussendoor. De derde keer 30 minuten wilde hij gaan doen tijdens een spelletje op de Wii. En zo is het ook vandaag gelukt op 3x 30 minuten op eigen kracht te ademen.
Aan het begin van de middag had Geuko een afspraakje... zijn nieuwe juffen van groep 4 kwamen langs om even kennis te maken! Hij vond het maar wat spannend! Gelukkig krijgt Geuko twee hele leuke en lieve juffen en het was ontzettend fijn dat ze de tijd namen om zo even met elkaar te kunnen kletsen.
Daarna hebben we een trainingsmomentje weer gecombineerd met spelen. Soms... kunnen de jongens heel lief samen spelen zo ook vanmiddag. Geuko en Gijs samen in de tent, eerst zelfstandig gezeten, daarna lekker chillen.
Gijs wilde graag Geuko helpen met het avondeten en daarom ging Geuko in zijn therapie stoel aan tafel. Wat hadden de jongens een plezier en wat kunnen wij daar van genieten.
Soms ruzie soms dikke vrienden, echte broertjes.