5774 29 06 2020 01Op maandagochtend heeft Geuko, zolang hij niet naar school gaat, fysiotherapie aan huis. De therapeut was op tijd want hij wilde de halfjaar test doen met Geuko. Hij scoorde heel goed! Echt verbetering in zijn nek! Meerdere keren helemaal zelf gezeten zonder nekbrace, terwijl hij kleine opdrachtjes moest doen met zijn handen. Hij deed ontzettend zijn best want..... hij moest o.a. tien muntjes opstapelen (uit de portemonnee van de verpleegkundige) en mocht alles houden als hij zijn best deed! Geuko en geld...
Volgende week maken we de test af want het was best intensief. Geuko heeft ook gelijk zijn nu nieuwe nekbrace gepast en die zit comfortabel. Nu kunnen we eindelijk weer meer met hem gaan zitten, zonder dat het pijn doet of knelt.
We zijn deze week gestart met 3x 30 minuten weanen. Omdat dit officieel de eerste keer was mocht Geuko tijdens het weanen wat leuks gaan doen met de verpleegkundige. Het is 3x gelukt! Heel knap en zonder moeite. Ze hebben gegamed op de Wii en uiteraard Roblox op de iPad.
Na de lunch was het wel ├ęcht tijd voor huiswerk. Geuko had niet zo veel zin en was een beetje moe van de ochtend. Logisch, onze ochtend activiteiten waren belangrijk maar huiswerk ook.... Maar mama en Geuko zijn een goed team dus alles is af gemaakt en daarna mocht Geuko lekker douchen. Even een momentje waar Geuko van geniet. Haren weer netjes en natuurlijk lekker lang in een klein laagje water gespeeld.