5770 25 06 2020 01We hebben de FES Bike training overgeslagen vanmorgen. We vonden het te warm en papa had een afspraak buiten de deur, dus als er problemen waren konden we ons niet redden. De Bike geeft namelijk te laatste tijd steeds melding en de samenwerking met onze specialisten in Engeland verloopt stroef.
Wel heeft Geuko zijn huiswerk gemaakt en ging het weanen weer heel goed. We hebben buiten een plekje in de schaduw gecreƫerd waar Geuko en de verpleegkundige lekker hebben gespeeld. Papa had voor de lunch Geuko zijn favoriete broodje van Subway mee genomen!
Het was in de middag erg warm. Met een voetenbadje en lekker ouwehoeren met water kwamen we de middag wel door.
Vandaag hebben beide jongens hun rapport gekregen en gaan ze ook beide naar de volgende groep. Juf kwam zelfs Geuko zijn rapport persoonlijk brengen. Morgen hebben we nog weer een meeting online met het hele onderwijsteam van Geuko over hoe hij na de vakantie zal gaan starten, uiteraard nog afwachtend wat Covid doet.
Na het eten heeft Geuko mama geholpen met de slingers ophangen, want we hebben morgen en jarige in huis! Gijs wordt 5 jaar!