5766 23 06 2020 01Vanmorgen op tijd kwam een monteur van kitech langs voor de loophulp. We lopen vast met de loophulp, letterlijk en figuurlijk. De loophulp is te klein en niet handig voor Geuko. Omdat Geuko geen standaard jongetje is, is het ontzettend moeilijk om een juiste combi van hulpmiddelen te krijgen. De monteur heeft de loophulp iets kunnen verhogen en de zadel vervangen door een soort broekje. We hadden gehoopt dat er ook een ergotherapeut mee zou komen maar helaas was dat niet het geval. Gelukkig stond onze eigen ergotherapeut stand by en was d.m.v. beeldbellen op de achtergrond. Het was geen succes en zeer onprettig voor Geuko... alle moeite voor niks. Vooral Geuko baalde. Hij vind het al zo'n rotding. Snel vergeten. Gelukkig gaat onze ergotherapeut hiermee aan de slag, we hebben al een ander model op het oog.
Geuko is daarna begonnen aan kern 10. Nieuwe lesstof en een beetje moeilijker. Het was ook écht moeilijker, en dat was voor de eerste keer! En afwachten of we dit tempo kunnen aanhouden of toch een tandje minder moeten doen.
Onze verpleegkundige heeft Geuko vanmorgen, zonder dat hij en wij het doorhadden, 3x 30 minuten laten weanen! En nog belangrijker, zonder problemen! Dit is voor ons een mooie aanleiding om volgende week te starten met een nieuwe challenge!
Toen Gijs uit school kwam wilde hij vrijwel direct zijn zwembadje weer in. Dat mocht uiteraard maar... We hebben Geuko er ook bij in gezet. Hij wilde zo graag!! Dus... waarom niet!?
Het was super fijn voor beide jongens. Natuurlijk niet zonder risico en heel gemakkelijk was het niet voor ons. Geuko zat in zijn zwemcorset en met nekbrace om. Beademing en uitzuiging uiteraard binnen handbereik... maar toch, voor zijn glimlach doen wij héééél veel.
Het was weer een geslaagde zomerse dag.