5765 22 06 2020 01We hadden een gezellig vaderdag weekend vol verrassingen. Het hoogte punt was toch wel zondagavond. Papa en Gijs ging even op de koffie bij opa en Geuko heeft met mama een verrassing voorbereid. We hadden ons eigen restaurant gemaakt! Mama heeft gekookt (beetje hulp van Geuko). Geuko heeft menukaarten geschreven, de tafel indeling gemaakt en zorgde voor een rustig restaurant muziekje. Uiteraard ook samen de tafel netjes gedekt. Hij stond papa op te wachten en bracht hem keurig naar de tafel waar een lekker biertje stond te wachten. Geuko was helemaal in zijn nopjes en papa vond het geweldig. Op en top Geuko!
Vanmorgen begonnen we direct al met fysiotherapie. Dat ging goed! Staan zitten ging heel goed, daarna zelf zitten tijdens een spelletje op de Wii en rek/strek oefeningen gedaan.
Aansluitend de laatste bladzijdes van kern 9 (huiswerk). Alles is af gemaakt en morgen starten we met 10!
Na de lunch gingen we lekker naar buiten. Gijs in zijn zwembadje en Geuko speelde eerst met een bak water op zijn rolstoelblad. We zagen hem kijken... dat zwembadje...
Misschien zal dit altijd wel moeilijk blijven want wat hádden we die twee toch graag normaal sámen in een zwembad gezien. Waarschijnlijk dan een veel grotere!
Geuko maakte ons vrij snel duidelijk dat hij er ook in wilde... Zoals altijd zeggen wij niet zo snel: 'Dat kan niet' Eerder: wat kan wel.....? We zijn maar eens begonnen met zijn therapie stoel op de laagste stand en met de benen in het water. Een groot succes. Dat begon uiteraard met alleen de voeten nat en al snel was Geuko zelf ook van top tot teen nat gespetterd. De jongens hadden veel lol samen en zo vergeet je even weer waar je eerder zo verdrietig van werd.
Wie weet wat we nog allemaal meer doen deze week in/met het zwembad.