5754 17 06 2020 02Er lag een grote stapel met huiswerk klaar voor Geuko waar hij fanatiek aan begon. Het weanen tussendoor ging wat moeilijker want dat doet hij liever tijdens roblox (favoriete game). Maar we hadden een strakke planning dus het kon even niet anders. Om 10.30 uur was Geuko klaar! Alles af! Geuko had om 11.00 uur een afspraak met de fysiotherapeut dus we hebben Geuko voor die tijd alvast even opgefrist. De therapeut heeft zijn benen getoetst op stijfheid. In de corona weken heeft Geuko geen therapeut gezien en is dat stukje een beetje blijven liggen. Sinds drie weken doen onze verpleegkundigen strek oefeningen in bed met Geuko dat heeft effect gehad. Niks bijzonders meer te zien.
Na therapie was er nog eventjes tijd om te spelen. ‘s Middags hebben beide jongens de hele middag gespeeld met opa en oma. Wat een gezelligheid. Opa had zelfs zijn tablet mee genomen om samen met Geuko te robloxen!! Ja, Ja, opa en Geuko gamen online regelmatig samen. Maar zo in reallife is het ook wel leuk want Geuko kan mooi opa alles uitleggen en voordoen. Geuko was zo enthousiast! Geen moment zat hij stil.
Wat opviel vandaag is dat Geuko ineens heel goed kan bellenblazen! Hoe gek dat ook klinkt. Met beademing blaas oefeningen doen en nog leuk ook! Ideaal  trainingsmomentje...!
Morgen een dagje zonder verpleegkundige, daar wisten wij al van dus hebben daarmee rekening gehouden met onze planning.