5749 15 06 2020 01Het weekend is weer eens voorbij gevlogen. Geuko had goed geslapen en had na het ontbijt fysiotherapie aan huis. We hebben er weer een extra dag bij, achter de schermen proberen we het voor elkaar te krijgen dat we straks niet met een toeslag factuur komen te zitten.
De oefeningen met de fysiotherapeut gingen goed. Geuko moest er wel een beetje inkomen nog. Dus er werd wat gemopperd. Ondertussen kwam er een monteur langs van RSR, alweer, om te kijken naar de versnellingen op Geuko zijn electrische rolstoel. Als we wandelen kan Geuko net niet snel genoeg en lopen we eigenlijk altijd iets langzamer dan we willen. Nu schijnt Geuko zo'n speciaal ingesteld systeem te hebben met een ontzettend gevoelige joystick dat daar een specialist bij moet, de fabrikant zelf. Uiteraard hebben wij weer een ingewikkelde opdracht.... We wachten maar weer rustig af.
Na het trainen heeft Geuko vóór 12.00 uur samen met de verpleegkundige ook nog eens al het huiswerk af gekregen en heeft hij 3x 20 minuten weanen zonder problemen gedaan.
Na de lunch hebben we even gewacht tot het stopte met regenen, want Geuko wilde graag weer een stukje fietsen. Dat ging heel mooi. Geuko wil dolgraag eens even lekker racen. Wij vinden dat best gevaarlijk want er kan zo veel mis gaan. We liepen op de terugweg over de parkeerplaats van het station... zo goed als leeg. 'Mag ik nu even racen? Hier is ruimte genoeg'. En wat moet je dan zeggen..... We durfden bijna niet te kijken toen Geuko als een raket door de bochten ging. Oh man wat zien we dan die gekke ruige Geuko weer terug, niks is te dol. Het ging gelukkig allemaal goed dus papa en mama konden weer rustig ademhalen na afloop.