5736 08 06 2020 01Het weekend is weer voorbij gevlogen. We zijn lekker thuis gebleven en hadden zondag een bakdag. Fruittaart en poffert hebben de jongens gemaakt.
Vanmorgen werd Geuko lekker gedouched door de verpleegkundige. Daar nemen we altijd even de tijd voor en dat kon vanmorgen. Na het ontbijt ging Geuko fanatiek aan zijn huiswerk, weanen tussendoor ging ook goed.
Omdat we dachten dat het zou gaan regenen besloten we binnen te trainen vandaag. We hebben de Wii balance board aangesloten en hebben spelende wijs Geuko flink laten trainen. Zelf zitten op de board. Samen staan op de board. Het was super leuk en leek helemaal niet op trainen. Zelfs Gijs wilde mee doen en zo hadden we het heel gezellig. Toen Geuko weer terug in de rolstoel zat hebben nog een sessie weanen gedaan. We deden 4x 5 minuten tijdens een spelletje op de Wii, onze geldwolf had een spel gekozen waarbij we speelden voor een jackpot. En wie heeft er gewonnen??
Voor het avondeten nog eventjes de laatste training, oefeningen met de linkerschouder (die schouder beweegt steeds meer!).
Zo zijn we de week fanatiek begonnen!