5735 05 06 2020 01Om 09:00 uur stond juf op de stoep. Ze kwam een cito toets afnemen bij Geuko. Spannend! Ze ging uit van een halve toets maar het ging zo lekker, Geuko maakte alle 52 opdrachten. Hier en daar toch best moeilijk. Maar Geuko heeft boven gemiddeld goed gescoord!
Hij vond het toch best spannend. Om 11.00 uur hadden we afgesproken met de ergotherapeut. Tussendoor maakte Geuko nog een deel van zijn huiswerk.
De ergotherapeut was voor het eerst weer bij ons na weken corona-crisis. Genoeg te bespreken dus. Ze heeft gekeken naar Geuko zijn houding in de stoel en hij is misschien wel toe aan een nieuwe zitting. Een grotere! Logisch, want hij groeit. Het één en ander is weer opgestart en alles begint weer een beetje te lopen.
In de middag waren we lekker vrij en gingen Geuko en mama gamen. Geuko was helemaal door het dolle heen toen hij zag dat opa even ook mee speelde (online). We spelen Roblox en Geuko is momenteel erg druk met het bouwen van zijn eigen pretpark. Wat een plezier had hij. Helemaal toen zelfs aan het einde van de middag ook nog een verpleegkundige aansloot online. 'Super cool man!'.
In de avond zijn papa en mama online aanwezig bij een symposium over AFM door een aantal specialisten uit Amerika. Wij zijn 1 van de genodigden en luisteren en kijken mee.