5719 26 05 2020 04Wat een energieke dag! Geuko had lekker geslapen en ging na het ontbijten weanen en (met een beetje tegenzin) op de FES Bike. Hij fietste 11 km met electro stimulatie.
Lunchen deden we lekker buiten, het was immers zo mooi weer. Daarna even rust en we hebben 6x 6 opdracht gedaan (6x 6 woorden zeggen met de spreekdop). Dat ging goed maar blijft moeilijk. Helemaal als de opdracht is; noem 6 dingen die je graag eet... Dan gaat Geuko nadenken over zijn antwoorden en over hoe hij moet ademhalen met zo'n dop. Vanmiddag kreeg Geuko fantastische hulp van Gijs. Gijs bedacht de antwoorden en Geuko zei ze na. Ook goed.
Uiteraard is er ook weer een berg huiswerk gemaakt en zijn we (volgens onze planning) mooi op schema. Eind deze week moet kern 8 af maar dat lukt makkelijk. Rond 15.00 uur vertelde Geuko dat hij wel weer eens zin had in een softijsje.... en dat hij daar wel even naar toe wilde fietsen!
Oké, dan regelen we dat! We hebben de spullen bij elkaar gepakt en Geuko op de fiets geïnstalleerd. Het ging super! Veel aanspraak onderweg en in het centrum..  het was ons eigenlijk zelfs wat te veel/druk. De jongens kregen een ijsje en daarna fietste Geuko weer terug. Wat een stappen maakt die jongen! Terug bij huis hadden we het allemaal erg warm gekregen van de inspanningen en hebben we lekker buiten gegeten!