5708 20 05 2020 01Onze fysiotherapeut kwam vanmorgen langs. We hadden Geuko zijn fiets al klaar staan en gelukkig had hij net zijn ontbijt op. Er was een hele organisatie om Geuko in zijn fiets te krijgen want dat was al weer een poosje geleden. Hij kreeg zijn fiets in de winter en het was vaak slecht weer waardoor we niet hebben kunnen fietsen. Omdat Geuko groter en sterker is geworden in dat half jaar ging het fietsen heel goed! Hij kon zelfs zélf sturen! Hij had het erg naar zijn zin en fietste er een flink stuk op los. Eerst met de therapeut ernaast en daarna iets sneller met papa. Hij had een glimlach van oor tot oor.
Na afloop zijn we snel aan de gang gegaan met zijn huiswerk én uiteraard weanen. Beide gingen perfect! Weanen ging weer 3x 20 minuten helemaal top.
We zijn in de middag lekker naar buiten gegaan en de jongens zijn verder gaan werken aan hun eigen insecten hotel. Gelukkig kwam er versterking, opa heeft zelf ook nog eventjes meegeholpen. Het hotel is vanaf vanmiddag officieel geopend!