5703 18 05 2020 01We hadden een gezellig weekend. Zaterdag was opa jarig en Geuko heeft een frikandellen taart gemaakt voor opa. Zondag hebben we het rustig aan gedaan en ons voorbereid op de nieuwe week.
Vanmorgen ging Geuko aan de slag met zijn huiswerk. Ook hebben we voor deze week een nieuwe challenge: elke ochtend 3x 20 minuten weanen. Dat was even weer spannend. Tijdens het huiswerk maken lukte dat goed. Alleen niet bij lezen, want zonder slang kan Geuko niet praten. Dus Geuko heeft extra reken opdrachten gedaan om de tijd door de komen (want van de verpleegkundige mocht hij geen spelletjes doen op zijn iPad). Klinkt misschien een beetje streng maar het ging gewoon heel goed! Voor 12 uur was zijn huiswerk af en had hij 3x 20 minuten zonder beademing volgehouden. Ontzettend knap!
Na de lunch ging papa weg voor een afspraak buiten de deur. De jongens gingen buiten spelen en we deden nog eens 4x 5 minuten zonder beademing. Een totaal van 1 uur en 20 minuten vandaag! Meer dan ooit!
We hebben geen training verder vandaag want dat lukt niet zo goed als mama alleen is.
Morgen komt juf langs om eens te kijken of Geuko ├ęcht zo'n slimme jongen is en zal een paar toetsen afnemen. We krijgen ook gelukkig kern 9 om volgende week mee te starten!