GesprekkenWe hebben een pittige dag achter de rug met 2 belangrijke gesprekken. De eerste was online met het onderwijs team. We hebben ontzettend goed nieuws, naast het feit dat beide scholen mega trots zijn op Geuko zijn sprint mag hij na de vakantie naar groep 4!!! En dan te bedenken dat Geuko in oktober is gestart met zijn allereerste schooldag van zijn leven. Weken lang 2 dagen naar 2 scholen ging. Paar weken heeft gemist door een longontsteking en nu thuis door corona.... Hij haalt zijn schooljaar! Het keiharde werken thuis wordt beloond. We hebben nog gesproken over de nabije toekomst, hoe we dagen gaan invullen. Daar later meer over.
In de middag kwamen de kinderarts van het UMCG, CTB verpleegkundige, maatschappelijk werker en onze gezinscoach bij ons. We zaten op 1,5m afstand bij ons achter thuis. Gelukkig hebben we de ruimte wel. We hebben lang gepraat en issues eindelijk kunnen uitspreken face to face. We maken een nieuwe start, met toezegging van de kinderarts om samen te gaan werken en overleggen met de artsen in Amerika (wat betreft de beademing). Voor het eerst hadden wij een goed gevoel na afloop van een gesprek met specialisten van UMCG. Dit houden we vast zo.
Geuko was vanmorgen lekker vrolijk en wist van onze afspraken af. Hij was best nieuwsgierig maar hij had zijn eigen planning met zijn verpleegkundige. Eerst huiswerk maken en daarna voor de laatste keer deze week, 2x 20 minuten weanen. (Het waren beide keren meer dan 20 minuten, want het ging zo lekker). Dolblij was hij toen hij oma belde om te vertellen dat het gelukt was! Zijn beloning is onderweg, wat weer een prestatie!
‘s Middags moesten de jongens zelf spelen toen papa en mama in gesprek waren. Van te voren spraken we af dat ze een happy meal konden verdienen als ze zich goed zouden gedragen. En dat deden ze. Meer dan 2 uur hebben ze zelf gespeeld en hebben we ze eigenlijk niet gehoord. Ook dat is een hele stap!
We sloten deze hectische dag dus af met een happy meal voor de jongens en vanavond proosten papa en mama op vandaag! Goed weekend allemaal.