5701 13 05 2020 04De verpleegkundige begon vanmorgen met een paar rek en strek oefeningen in bed met Geuko. We zijn er achter gekomen dat zijn hamstring wat stijfjes is, dus die gaan we beetje meer aandacht geven. Daarna de stoel in en lekker ontbijten. Normaal gesproken zou hij vandaag naar de Mytylschool gaan. Daarom hadden we vandaag 'vrij' gehouden voor Mytyl 'dingen'. Zijn juf en meester belden hem rond 09.30 uur, dat vond Geuko wel even leuk. Ook mocht hij mee kijken in de klas. Er zitten meer kindjes thuis uit zijn klas maar er waren ook een paar in de klas. Het gesprek was maar kort (nog geen kwartier) dus na afloop zijn we maar gauw aan de slag gegaan met zijn echte huiswerk van de basisschool. Dát ging weer eens super vlot. Rekenen, lezen, schrijven... in no time was hij klaar.
Voor de 4e ochtend op rij ging het weanen ook goed. De eerste keer werd uiteindelijk 25 minuten en de tweede poging mislukte na 10 minuten door een vervelende kikker. Daarna even bijkomen op nieuw voor de 20 minuten gegaan. En dat lukte wel. (Dus die 10 minuten waren extra!) Zijn beloning komt zo steeds dichterbij....
Na de lunch ging Geuko eerst even lekker gamen en samen met mama opnieuw weanen, 7x 5 minuten los. Dát is dus 1,5 uur vandaag! Onwijs knap.
Trainen in de middag hebben we niet meer gedaan, we zijn samen gaan wandelen in het bos. Laat het mooie weer maar komen.
Morgen hebben we best een spannend dag. In de ochtend eerst het overleg tussen beide scholen over hoe we verder moeten gaan. En in de middag een huisbezoek van de kinderarts van het UMCG, CTB en maatschappelijk werker samen met onze gezinscoach zullen we het gesprek aan gaan over de gang van zaken, of we alle neuzen dezelfde kant op krijgen en hoé we samen verder gaan...