5699 13 05 2020 02We hadden vanmorgen op tijd een afspraak, Geuko bleef even in bed en kreeg ontbijt in bed van de verpleegkundige. Hij 5698 13 05 2020 01voelde zich de koning te rijk.
De eerste afspraak na 8 weken. Onze fysiotherapeut wilde Geuko graag weer zien en kijken hoe het gaat met hem. Uiteraard met mondkapje en handschoenen heeft ze een paar testjes en oefeningen gedaan. Ze zag duidelijk weer vooruitgang! Dat is super goed nieuws. Wij zien hem elke dag en merken veranderingen misschien niet zo op. Omdat Geuko al had ontbeten ging hij direct daarna op de FES Bike. Dat ging een stuk vrolijker dan maandag én verder gefietst en meer zélf gefietst. Voor 11 uur had Geuko zijn trainingen alweer gehad.
Tijdens het spelen op de iPad ging hij weer 2x 20 minuten zonder beademing. Zonder problemen! Het lijkt zelfs elke keer makkelijker te gaan.
Papa had een video -afspraak en de beide jongens gingen aan hun huiswerk met mama. Dat was tegelijkertijd ook nog heel gezellig. Het voorlezen gaat Geuko ook steeds beter af. Als een echte grote broer heeft hij zelfs Gijs voorgelezen. Na het huiswerk moesten we nog weanen. Geuko was een beetje moe maar toch is weanen in de middag wel belangrijk. Hij stelde zelf voor om 1x 20 minuten te doen i.p.v. 4x 5 minuten. Dat lukte maar.... het koste meer moeite dan ‘s morgens.
Het was vanmiddag maar slecht weer dus papa en Gijs gingen lekker in bad. Geuko wilde graag een 'hapjes-avond' en dat heeft hij geregeld samen met mama. Allemaal lekkere hapjes gemaakt en de tafel mooi versierd. Dát is echt iets voor Geuko. We hebben lekker gegeten!!
Tot morgen allemaal!