3987 08 10 2018 01Zondag was het nog steeds mooi weer en zijn Geuko en mama eerst een stuk gaan wandelen met de hond.
Geuko had een cadeaukaart gekregen van de verzekering voor de schrik na het ongeluk. Er stond een behoorlijk bedrag op en daarmee heeft hij zijn brio/ houtentrein collectie uitgebreid. En Geuko zou Geuko niet zijn; Gijs mocht ook een cadeau uitzoeken. Want volgens Geuko was Gijs ook erg geschrokken.
Dit is allemaal via bol.com besteld en werd zondag bezorgd, de jongens (en papa en mama) hebben zich daarmee goed vermaakt aan het einde van de middag. Ze kunnen haast niet wachten om maandag weer verder te spelen.
Morgen ochtend vanaf 08.00 uur begint de chaos. De aannemer komt twee deurposten verbreden, stroompunten moeten worden omgeleid, vloer gaat er gedeeltelijk uit. Dit zal er later weer ingezet moeten worden en tevens opnieuw behangen en afwerken.....
Dit allemaal omdat dit over het hoofd gezien is tijdens de WMO-aanpassingen in ons huis. Het voldoet niet aan de norm (deurpost 1 meter breed).
Best vervelend, maar het zal moeten gebeuren.
Wij hopen dat Geuko en zijn apparatuur in onze woonkeuken veilig de dag door brengen.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.