5613 26 03 2020 02Vanmorgen weer huiswerk ochtend! Eerst ontbijten, electro stimulatie en weanen. We hadden dezelfde verpleegkundige als gisteren dus dat liep allemaal lekker vlot. We zijn begonnen met het huiswerk van de basisschool. Best moeilijk! Veel lezen en spelling. Geuko loopt een eind achter dus we gaan een flinke inhaalslag maken! Qua hoeveelheid heeft hij gedaan wat 'moest' volgens de planning van juf. De andere kinderen van zijn klas zijn 3 series (boekjes) verder maar Geuko doet enorm zijn best. Het online programma kan Geuko wel meedoen met de rest. Maar ja dát is rekenen en laat dat nou net Geuko zijn favoriet zijn.
Onze fysiotherapeut heeft ons gebeld om te vragen hoe het gaat. Ze sprak haar bewondering uit over hoe wij alles aanpakken nu en dat we eigenlijk alles doorzetten qua trainingen. We hebben nog een paar tips gekregen en gaan mooi op deze manier verder.
Na de lunch wilden we kijken of Geuko zelf kan staan. We deden electro stimulatie op zijn benen en meneer stond heel goed zelf! Het programma van de stimulatie was bijna voorbij en Geuko werd steeds vermoeider, hij kon niet meer goed zijn hoofd omhoog houden en dan heb je toch echt handjes te kort. Hij heeft zich erg veel pijn gedaan aan zijn schouder. Door een verkeerde houding kan zijn nekbrace maar zo zijn schouder uit de kom laten schieten of een botje breken. Zijn schouders zijn nog zo slap... Het liep gelukkig goed af maar we schrokken alle 3 zo! We hebben de training afgebroken en hebben in bed eventjes tv gekeken om bij te komen.
Geuko gaf aan dat hij geen pijn meer had en hij kan alles nog met zijn arm/schouder wat hij anders ook kon. Gelukkig maar....
Hij wilde graag naar buiten  en dat hebben we gedaan. Lekker in de zon even een frisse neus halen.
De jongens kunnen zich nog goed vermaken thuis en wij zelf komen ook elke dag weer door.