5608 25 03 2020 02De tweede week thuis is al weer door midden. Geuko had goed geslapen en ging samen met verpleegkundige aan de slag vanmorgen, eerst weanen en electro stimulatie. Daarna huiswerk. Dat ging beter dan gisteren. Geuko was er al wel snel flauw van. Gelukkig mochten we vanmorgen van de basisschool huiswerk ophalen, papa heeft dat geregeld. Eindelijk een beetje meer dan alleen maar makkelijke sommen maken.
Mama ging ondertussen een speurtocht voorbereiden voor na de middag. We hebben Geuko in zijn loophulp gezet en we hebben een speurtocht gedaan in onze eigen tuin! Wat een succes. Er lagen verassingen en opdrachten verstopt voor beide jongens. Ondertussen was Geuko goed aan het trainen. We hebben daarna lekker in de zon gelegen met z’n allen. Even uitrusten en lekker niks.
Er zijn veel mensen die vragen hoe het gaat, we krijgen kaartjes, pakketjes met verrassingen en vandaag ook weer boodschappen. Ontzettend lief! We zijn daarvoor heel dankbaar.
Vanavond hebben papa en mama alle schoolspullen uitgezocht (best rommelig, hij heeft twee scholen en we hebben zelf niet echt een idee waar hij precies mee bezig is momenteel.) Dat hebben we nu wél goed voor ogen. Alleen krijgt Geuko nu zo veel onderwijs aangeboden...! Hij gaat van 2 dagen school naar 5 dagen. Natuurlijk is die lat wel erg hoog maar we zullen hem daarin ondersteunen waar kan. We hebben immers nu wél de tijd er voor.