5604 23 03 2020 01De tweede week thuis is begonnen. Het blijft raar. Maar net als voige week zullen we er wat van moeten maken.
Er was vanmorgen een verpleegkundige bij ons in huis. Ze zorgde ervoor dat Geuko uit bed kwam en lekker ging ontbijten. Eerst even weanen en daarna op de FES Bike. Daar had meneer niet zo veel zin in maar er zijn we wel gewend op maandag ochtend. Het ging overigens wel prima. Ondertussen konden papa, mama en Gijs buiten een beetje klussen en schoonmaken.
Vanuit de Mytylschool wordt Geuko goed begeleid. We hebben nieuwe weekopdrachten gekregen en er wordt nu gekeken naar video-lessen met zijn juffen en klasgenoten.
Morgenochtend staat het huiswerk op het programma dus dat komt goed uit.
Vanavond hebben we uiteraard weer samen gekeken naar de premier. De nieuwe maatregelen zijn duidelijk. Voor ons veranderd er niet veel. Wij gingen er toch al niet van uit dat de kinderen voor de zomervakantie nog weer naar school toe gaan. Hopelijk worden nu echt alle mensen zich bewust van de ernst.
De vraag over hoe de komende weken er uit zal gaan zien maakt ons heel onrustig, maar die onrust zal er zeker niet alleen in ons gezin zijn.