5603 20 03 2020 03Vanmorgen waren beide jongens op tijd wakker. De verpleegkundige nam onze taken over en Geuko had het naar zijn zin. Tijdens het ontbijt direct al weanen, een keer wat anders maar lukte goed. De verpleegkundige moest hem wel een beetje afleiden maar met een spelletje ging dat goed.
Daarna zijn ze samen aan de slag gegaan met school. Het weanen was al klaar en daardoor gingen de opdrachten ook beter. Geuko kon zich meer dan een uur concentreren op rekenen, spelling en daarna nog een poos op Scula (die eindelijk niet meer overbelast is). Na de lunch was het tijd om te trainen. Samen met papa, mama en Gijs. Normaal gesproken doen we op vrijdag de sta-zit oefening met FES met de fysiotherapeut. Papa en mama kunnen dat ook samen! Laatste record was 70.... met een dikke witte magnum als beloning ging Geuko 100x staan-zitten! Doe hem dat maar eens na! Wij moesten hem alleen begeleiden, niet tillen. Onwijs goed.
Omdat we toch bezig waren met de FES kreeg Geuko daarna ook nog de plakkers op zijn rug tijdens een de zijligging met FES. Dat is iets minder inspannend.
De middag was al bijna om dus we hebben even kort nog buiten gespeeld. Zo'n frisse neus is dan best lekker.
Als toetje kreeg Geuko zijn welverdiende witte magnum!
Daarna hebben we samen naar de toespraak van de koning geluisterd. Geuko zat aandachtig te luisteren. Na afloop hebben we er nog even samen over gepraat.
Het is afgelopen week goed verlopen, we keken er namelijk best tegen op. Gedeelte van de week geen verpleegkundigen, niet naar school of naar therapie, geen hulp van oma op woensdag en geen visites. Er komt best veel op ons af en tóch lukt het samen.
Wij gaan voor een rustig weekend. Goede dagen allemaal.