3981 05 10 2018 01Vandaag was normaal gesproken het gesprek met de zorgverzekering en onze gezinscoach, onze advocaat en papa. Helaas ging het niet door i.v.m. privéomstandigheden bij de advocaat. Gelukkig hebben we een nieuwe afspraak kunnen maken. We zullen dus nog iets langer moeten afwachten.
Geuko voelde zich goed vandaag, weinig uitzuigen en hij was lekker vrolijk en soms heel dwars. Een echte dikke boef, zoals wij hem graag zien.
De therapeut kwam weer bij ons thuis zoals elke vrijdag. Ze blijft tevreden maar.... het sterker worden van Geuko heeft ook een keerzijde. Zijn sterke gedeelten van zijn lijf worden sterker en dat begint de zwakkere gedeelten van zijn lijf tegen te werken, met name in zijn rug. Zijn rechterkant doet steeds meer en meer maar links komt niet zo snel mee. Dit is niet goed voor de scoliose (die hij al behoorlijk heeft!).
Gelukkig is er eindelijk een MDO gepland met de therapeuten van ons en UMCG komende week.
Het zonnetje scheen dus we zijn in de middag lekker naar buiten gegaan.
Goed weekend allemaal.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.