5592 16 03 2020 02Voor waarschijnlijk iedereen is de situatie in Nederland nu best vreemd. We moeten allemaal wennen.
Wij zijn thuis en zoeken geen gevaar op. Komende dagen hebben wij geen verpleegkundigen. Fysiotherapie gaat voorlopig niet door en school uiteraard ook niet. Trainen zal thuis gewoon door gaan, door ons zelf, we kunnen immers ook bijna alles thuis. Uit voorzorg komt niemand op visite bij ons of gaan wij op visite.
Wij hebben ons voorgenomen om elke dag ons te houden aan een soort planning om te voorkomen dat Geuko stil komt te staan en we een balans vinden in spelen en serieuze zaken.
Geuko en Gijs hebben vanmorgen een poosje samen in bed tv gekeken. Ze waren veel te vroeg wakker. Na het ontbijt kreeg Geuko electro stimulatie en zat hij ongeveer een uur zelfstandig aan tafel in een triptrap stoel. Omdat het eindelijk weer zonnig is gingen we daarna naar buiten. Gewoon bij ons achter thuis gespeeld. We hebben zelfs buiten een broodje gegeten. Daarna wilde Geuko in de loophulp met Bobbie wandelen. Dat leek ons een goed idee.
Geuko begon heel enthousiast (we liepen een stukje de straat in) maar al snel werd hij moe. De terugweg ging daarom iets minder lekker.
Toen we daarna ook nog gingen weanen bedacht we ons dat wij zelf misschien ook íets te enthousiast zijn begonnen deze dag...
We hebben besloten om de 2e helft van de week de verpleegkundigen wel te laten komen want dit gaan wij, zonder hulp, niet volhouden tot (?) halverwege april...?
We hebben vanavond samen met Geuko naar meneer Rutte geluisterd. Hij heeft heel aandachtig mee gekeken (dat wilde hij zelf graag, want hij vroeg zich af of de Mc Donalds open bleef). Geuko is angstig en we zien aan hem dat het veel met hem doet. Gelukkig weet hij ook dat wij alles er voor zullen doen om hem te beschermen.