5586 12 03 2020 01Het was vanmorgen moeilijk voor ons toen Geuko weg ging met de taxi naar school. (De taxi was overigens op tijd en alles verliep goed). Hebben we er goed aangedaan om Geuko naar school te laten gaan? Hadden we hem niet thuis moeten laten? Twijfels, twijfels, twijfels..... gelukkig ging op school de dag goed en kwam Geuko vrolijk weer thuis.
Voor Geuko zijn schooldag morgen hebben we geen keuze. Onze verpleegkundige is ziek en er is geen vervangster. Geuko gaat morgen niet naar school. Misschien maar beter ook, even geen twijfels daarover morgen. Dat de scholen open blijven vinden wij eng. Ook voor Gijs die na schooltijd natuurlijk gezellig met Geuko gaat spelen.... (sommige) jonge kinderen op school hoesten zonder bescherming en smeren hun snotjes alle kanten op.
Het grijpt ons meer aan dan we willen, het houdt ons veel bezig. Bijvoorbeeld ook omdat Trump heeft besloten dat de vluchten van Europa naar Amerika te schrappen.... Hoe gaat dat aflopen? Wat ons het meeste raakt is dat wij het gevoel hebben er alleen voor te staan wat betreft de voorzorgsmaatregelen voor een kindje met AFM. Gelukkig hebben we wel onze AFM families overzee voor advies, verhalen en ervaringen. Tot morgen!

ps. Wij horen net dat de Mytylschool gaat sluiten tot nader bericht.