5585 11 03 2020 01De vaste taxi chauffeur kwam Geuko vanmorgen ophalen, mooi op tijd en de rit verliep prima. Ze waren zelfs als eerste in de klas. De ochtend ging ook goed. Juf heeft een toets gemaakt met Geuko en daarvoor heeft hij een diploma gekregen. Om 12.00 uur is Geuko naar huis gegaan (de afspraak is een halve dag op woensdag). Ook de terugrit verliep prima.
De verpleegkundige ging naar huis en oma kwam haar aflossen. Heel handig, een paar extra handjes. Geuko was vrij in de middag en omdat het zo lekker weer was zijn we met z’n allen lekker naar buiten gegaan. Papa even in de tuin en oma heeft met Geuko en Gijs een stoepkrijt snelweg en stad gemaakt (waar de jongens lekker overheen konden racen).
Na het eten hebben mama en oma Geuko lekker gedouched. Oma is ook gebleven voor de zorg in de avond. Dát vond Geuko natuurlijk weer heel gezellig.
Later in de avond hadden we crisisoverleg met onze verpleegkundigen na aanleiding van de Corona besmettingen in onze provincie. Gaat Geuko morgen naar school? Moeten we hem thuis houden? Wie kent Geuko en zijn situatie goed en kan ons goed adviseren? Doordat zijn aandoening zo zeldzaam is hebben we het gevoel er weer helemaal alleen voor te staan....
We zijn blij dat we tenminste met onze verpleegkundigen wél goed kunnen overleggen, vooral ook omdat zij Geuko goed kennen. Geuko gaat morgen wel naar school, uiteraard met een enorm alerte vertrouwde verpleegkundige.