5581 09 03 2020 01Na een gezellig weekend werd Geuko vanmorgen wakker gemaakt door de verpleegkundige. Ze gaf Geuko zijn medicijnen en zorgde ervoor dat hij fris en fruitig kon ontbijten. Eerst electro stimulatie en daarna op de FES Bike. Papa hielp een handje mee om uitleg te geven aan de verpleegkundige. Het fietsen ging heel goed maar Geuko mopperde nog al.
Helaas belde juf af dus we hadden begin van de middag vrij. We besloten te gaan trainen samen. In de loophulp naar buiten, Bobbie uitlaten. Dat was de wens van Geuko.
We waren zó verbaasd over hoe goed dat ging! Hij had het zó naar zn zin buiten. Stiekem trok Bobbie hem af en toe een beetje voort en daar werd het lopen een beetje makkelijker door. De zon op zn snoetje deed hem ook goed. We hebben ongeveer 1,3 km gelopen en waren ruim een uur bezig met alles. Volgende keer wil Geuko Gijs van school halen, lopend!
Geuko heeft niet de juiste loophulp, deze is te klein en volgens ons moet het ergonomisch beter kunnen. Ondanks dat proberen we er maar het beste van te maken, tot we beter hebben.
Beetje bij beetje krijgen we meer duidelijkheid over Geuko zijn avontuur naar Philidelphia. Nog eventjes en het regelen kan echt gaan beginnen. We hebben vanavond gehoord dat het ongeveer om 2 weken gaat (=2 weken verblijf daar).