5578 06 03 2020 01Het ging vanmorgen goed op school. Geuko heeft hard gewerkt. Met een klasgenoot ook opdrachten samen gemaakt (in duo's). Ook het weanen ging goed, 4x minuten los. 'Gewoon' tijdens de les.
Papa heeft Geuko en de verpleegkundige opgehaald van school want het regende best hard. Omdat mama een afspraak buiten de deur had (die ook nog eens uitliep) ging Geuko met papa en Gijs naar fysiotherapie. Dát was best even spannend, officieel moet er iemand naast Geuko zitten in bus. Het was eventjes niet anders dus super stoer van Geuko én papa natuurlijk dat alles goed ging.
Fysiotherapie ging ook goed! Geuko ging maar liefst 60x staan-zitten. Hij hield voor ongeveer een minuut zelf zijn hoofd recht en oefeningen met de handen.
Thuis was mama inmiddels ook weer terug en hebben we er een gezellige middag van gemaakt.
We waren in de avond in afwachting van een videocall vanuit Philadelphia (USA) Shriners Hospital. Het was een soort video intake/kennismaking. Geuko moest een paar opdrachtjes doen om te kunnen bepalen welke testen zij kunnen uitvoeren. We hebben het gesprek positief kunnen afsluiten.
Geuko wordt toegelaten om naar Philadelphia te komen!! Er zal daar getest worden óf hij in aanmerking komt voor transplantaties (gericht op zijn diafragma en armen/schouders). Mocht dat zo zijn, wordt hij daar direct ook geopereerd. We wachten op email met meer informatie!