3994 08 10 2018 08Vanmorgen was het weer tijd voor school. Geuko zijn huiswerk was af en werd goed gekeurd. Hij kreeg er een paar moeilijke opdrachten bij en alles gaat hem goed af. Hij neemt alles in zich op en luistert goed naar juf. Ook heeft juf een gesprek gehad op de basisschool en dat is allemaal heel positief. Het wachten is nog op een aantal zaken. Ook proberen we (tijdelijk) thuis onderwijs te regelen. Ondertussen gaan papa en mama natuurlijk ook zelf flink aan slag met onze slimme jongen.
Geuko heeft na school een gezellige ochtend gehad met de verpleegkundige.
Gijs werd opgehaald voor een nachtje logeren en wij gingen naar de praktijk. De therapeut heeft opnieuw de collar (nekbrace) geprobeerd en er is een extra ondersteuning besteld. De brace voldoet nu niet aan de wensen, volgende week opnieuw passen.
We zijn daarna direct door gegaan naar het bad voor een uurtje aquatherapie. Ook dat gaat weer goed, wel vaak kikkers uitzuigen en Geuko werd moe van al het hoesten.
Daarna zijn we doorgereden naar de bibliotheek (om boekjes voor Geuko te halen om te leren lezen) en de Jumbo voor popcorn en pizza! Want.... we hadden een bioscoop avond met een film op Netflix. Geuko genoot ervan en kwam natuurlijk later op bed dan normaal.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.