5564 25 02 2020 01Geuko was voor de verandering vanmorgen weer op tijd wakker. De verpleegkundige heeft samen met papa de canule gewisseld. We doen dat 1x in de 2 weken. Geuko vindt dat altijd nog heel vervelend. Terwijl het zo gepiept is.
Na het ontbijt ging Geuko 4x 10 minuten weanen met 5 minuten pauze. Dat was best pittig voor Geuko maar de verpleegkundige hielp hem goed en het lukte uiteindelijk. Daarna stond de FES Bike training op het programma. De verpleegkundige kon hem zo goed motiveren dat hij verder dan ooit fietste: 7,17 mile. Eerder lukte met moeite om 6 mile te fietsen! Super goed dus en hij liet slecht 2 minuten de machine het werk doen.
Geuko was wel erg moe na de training.
Trainen in de middag is niet meer gelukt. Geuko had zo goed zijn best gedaan ‘s morgens dus dat was voor vandaag niet zo erg. Wel gingen wij weanen tijdens een spelletje op de Wii.
Achter de schermen werken wij hard voor Geuko zijn herstel. Er lopen nu twee nieuwe avonturen in Amerika. Beide locaties betalen de behandeling, testen en operaties uit eigen pot en de kosten voor vervoer en verblijf niet. Dat klinkt als een perfect plaatje voor de verzekering, maar zelfs nu hebben ze weer alles afgewezen. Dus wie betaald het vervoer en verblijf? Wij....
Telefonisch hadden we vandaag een afspraak met OPAZ (ondersteunend passend aanbod). Ze hebben het hele avontuur aangehoord en gaan ermee aan de slag. Hopelijk kunnen ze ons verder helpen.