5551 14 02 2020 01Het ging vandaag heel goed op school! Geuko heeft een spellingstoets gemaakt. Van de 18 woorden had hij slechts 1 fout! In de pauze heeft hij weer gezellig gespeeld met zijn klasgenoten en de ochtend vloog voorbij.
We hadden qua planning een behoorlijke uitdaging, we hadden om 13.00 uur fysiotherapie! (Om 12.00 uur vrij van school). We zijn snel naar huis gegaan, opfrissen, lunchen, therapie spullen verzamelen en we waren nog op tijd ook.
Geuko was wel moe geworden en hij houdt niet zo van racen tegen de klok. Hij ging 40x staan en zitten, dat deed hij heel goed. Daarna nog ruim 20 minuten zelf gezeten en ondertussen maakte hij een mooie tekening voor de therapeut.
Omdat we deze keer zo vroeg in de middag therapie hadden, waren we de rest van de middag 'vrij'. We gingen eerst even langs de Lidl om de laatste aquamini op te halen. Beide jongens hebben nu de hele serie compleet, met dank aan alle gulle zegel-gevers. Daarna zijn we gezellig even op pad gegaan in Duitsland.
De voorjaarsvakantie is begonnen! Voor Geuko natuurlijk ook. Hij is vrij van school maar gelukkig niet van fysiotherapie. Wel passen we de planning een beetje aan zodat er lekker veel ruimte is voor leuke dingen.