5548 11 02 2020 01Vanmorgen zag er het zelfde uit als gisteren. Geuko begon met 4x 5 minuten weanen en daarna op de FES Bike en.... vandaag fietste hij 1,5 minuut passief! Heel knap.
Geuko zit lekker in vel, eet en drinkt heel goed de laatste weken. Dat is ook wel te zien aan zijn lijf, eindelijk. Hij probeert steeds meer nieuwe dingen te eten/drinken. Met name melkproducten durft hij steeds meer te nemen en vanmorgen zelfs chocolademelk bij het ontbijt. Voor degene die al wat langer meelopen weten dit al... sinds Geuko ziek werd is hij eerst veel afgevallen, daarna veel aangekomen door veel te veel sonde voeding en vervolgens weer zonder sonde voeding veel afgevallen. Dit gebeurde allemaal in het eerste jaar dat hij ziek was. Hij 'moest' toen vieze gore nutrinipudding eten waar de duitse verpleegkundigen doodleuk alle medicatie instopten.... sindsdien walgt hij van melkproducten, had een enorm calcium te kort en kwam maar niet aan in gewicht, tot nu een half jaar ongeveer. Maar... Dat brengt wel een nieuw 'probleem' met zich mee; zijn rompcorset is nu al bijna te klein. Dus we hebben komende maand een afspraak staan met de orthopeed voor een nieuwe passing.
Geuko zijn broertje was vandaag niet fit en daardoor hebben we ‘s middags rustig aan gedaan. Geuko ging wel weanen; 3x 10 minuten! Dat ging prima. We hebben met z’n allen Gijs vertroeteld, lekker gespeeld en Geuko heeft veel getekend.