5543 07 02 2020 01Geuko ging vanmorgen met veel plezier weer naar school. Hij had heel fijne ochtend en óók weanen ging goed!
Het zonnetje scheen dus we besloten om ‘s middags lopend naar fysiotherapie te gaan. Dat wilde Geuko ook graag maar dat we dan zonder beademing gingen was even mopperen. Toch door gezet en in 30 minuten (los van de beademing) liepen we naar de praktijk. Papa en Gijs gingen wel met de bus, voor de hulpmiddelen die mee moesten.
Geuko ging 40x staan en zitten met de FES en deed daarna nog oefeningen met zijn nek, arm en hand.
Na therapie moesten we nog even langs de bibliotheek, boeken wisselen. De bibliotheek van Winschoten bevindt zich in Cultuurcentrum de Klinker. Ze hebben het 1 en ander vernieuwd/ verbouwd en tot onze verbazing is het er niét rolstoelvriendelijker op geworden. Geuko kan met de rolstoel niet meer zelf langs de boeken rijden om uit te zoeken door 2 rare verhogingen. Wij zagen aan zijn gezicht dat hij dit heel stom vond.... Volgens ons is hier niet over nagedacht.
Even later thuis konden we Geuko gelukkig opvrolijken met álweer een volle spaarkaart bij de post, dus morgen mogen de jongens hun 8e aquamini ophalen.