5539 05 02 2020 02We hadden een onrustige nacht. De saturatiemeter alarmeerde een paar keer. Er was niks aan de hand maar tóch gaan we elke keer wel kijken bij Geuko. Je kan namelijk niet vertrouwen op alleen de machines óf denken 'er zal wel niks aan de hand zijn'. Wij liggen dan niet rustig in bed en zijn extra alert en waakzaam.
De verpleegkundige nam alles van ons over om 08.00 uur en is ook weer gaan weanen met Geuko. Aan het einde van de ochtend kreeg Geuko een FES training op zijn rug.
In de middag kwam oma weer en ging mee naar fysiotherapie. Geuko heeft goed gelopen in zijn loophulp en daarna uitgebreider aan de slag met zijn handen en armen.
Thuis hebben we lekker gespeeld en heeft oma meegeholpen om Geuko te douchen. Normaal doet mama dat alleen maar met een handje extra is het nét is prettiger en voor Geuko natuurlijk veel gezelliger. Hij ging in pyjama aan het avondeten en heeft ontzettend genoten van zijn bord bloemkool, gekookte aardappelen en vlees. Oma bracht Geuko op bed en dat vind hij heel gezellig.
Morgen eindelijk weer naar school!