5492 08 01 2020 01In de ochtend werd er weer hard gewerkt, deze keer niet écht door Geuko maar meer door papa en de verpleegkundige. Ze werden nogal uitgedaagd om Geuko weer eens op de FES Bike te zetten. Geuko heeft een beetje moeite om de vakantie achter zich te laten en weer fanatiek de trainen. Het is uiteraard wel weer gelukt maar het kon wel 10x beter.... We zullen opnieuw onze motivatie skills uit de kast moeten halen om het trainen weer op gang te brengen.
Mama en Geuko hebben voor thuis een plannetje bedacht voor het thuis-weanen. En vandaag stond 2x 10 minuten zonder beademing op de planning. Dat ging zonder problemen.
Oma kwam ‘s middags ons helpen en de jongens besloten dat oma en papa mee gingen naar fysiotherapie. Lopen in de loophulp ging goed. Daarna weanen bij de therapeut, we hebben een nieuw record! Het ging een half uur goed! Geuko is weer back on track wat betreft het weanen. Oma had al eerder een beloning met Geuko afgesproken bij 30 minuten zonder beademing en dat was zeker weten een motivatie voor Geuko om er vandaag voor te gaan.
Er was gelukkig ook tijd om nog te spelen met oma thuis. Morgen mag Geuko ook eindelijk weer naar school! Althans..... als de taxi komt.