5490 06 01 2020 01We zijn deze week begonnen zonder verpleegkundige... helaas door ziekte. Er was ook geen vervanger beschikbaar. Dat was even omschakelen voor ons en onze planning maar we zijn dat inmiddels wel gewend.
Gijs ging weer naar school en Geuko mag pas donderdag. We merkten dat hij er wel mee zat. Waarom Gijs wel en hij niet...  Lastig momentje.
Papa had een afspraak buiten de deur dus mama en Geuko hadden het rijk alleen. We hebben samen het huishouden een beetje gedaan en Geuko vond het best leuk om mee te helpen. Ook hebben we 10 minuten getraind zonder beademing. Dr Sadowsky adviseerde ons om dagelijks meerdere keren (bijv.) 10 minuten te weanen i.p.v. te focussen op langere periodes.
We hebben Gijs opgehaald van school, hij kwam huppelend naar Geuko toe en dan overvalt je toch weer het nare gevoel waarom alles met Geuko zo anders loopt....
‘s Middags kwam juf Marlies weer langs. Ze heeft samen met Geuko nieuwe doelen afgesproken waarmee ze aan de slag kunnen op gebied van ergotherapie, school en ook een beetje psychologie.
Aan het einde van de middag hebben we nog snel een boodschapje gedaan en is de eerste normale dag van het jaar voorbij.
Morgen hebben we een afspraak in het UMCG, weer röntgenfoto's van zijn heupen, controle bij de revalidatiearts en plan van aanpak voor zijn scoliose. Best een spannende (maar vooral lange) dag.