5448 09 12 2019 02We zijn de week fanatiek gestart. Vanmorgen ging Geuko op de FES Bike. Fietsen, fietsen en nog eens fietsen. Terwijl hij electro stimulatie krijgt op zijn benen, rug en billen. Het is niet zijn favoriet, maar samen met de verpleegkundige ging het uiteindelijk heel goed. Na de lunch wilde Geuko graag zijn broertje naar school brengen. Als een echte grote broer tot aan Gijs zijn stoeltje in de klas, 'Tot straks broertje'.
De bedoeling was om te gaan fietsen op zijn nieuwe fiets (buiten). Maar het regende en regende..... daarom zijn we eerst aan de slag gegaan met wat schooltaken. Sommen, schrijven, enz. Hard op lezen vind Geuko niet leuk.
Mama heeft Gijs gauw van school gehaald in de stromende regen. En toen het even opklaarde hebben we Geuko toch nog op zijn fiets gezet en daar ging hij.... op hoog tempo richting het park. (Zie de VLOG) Hij was veelte enthousiast en werd halverwege moe, werd benauwd, kreeg niet genoeg lucht, hoofdpijn en vooral heel veel moppers. Maar ja, we moesten nog wel even terug naar huis, we hebben hem rustig aan geduwd en thuis kwam hij weer een beetje bij met een lekker kopje thee. Het deed ons zeer om te zien hoe zijn enthousiasme werd afgestraft maar dit was een leermoment voor ons 3en.
Geuko had door deze sportieve dag wel veel trek en at lekker zijn bordje leeg.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.