5446 06 12 2019 02Geuko mocht vandaag alweer naar school! Omdat het gisteren pakjesavond was mochten de kinderen wat later beginnen op school. De verpleegkundige bleef bij Geuko en het ging weer heel gezellig. Geuko deed zijn best en heeft weer hard gewerkt.
In de middag hadden we per ongeluk een dubbele afspraak. Fysiotherapie en aftoetsen van de hoestmachine voor de verpleegkundige. We hebben helaas fysiotherapie moeten afzeggen. Onze verpleegkundige is geslaagd en mag nu officieel de hoestmachine gebruiken en zal dit ook uitleggen bij haar collega's in ons team. Na alle verplichtingen hebben we de kerstspullen van zolder gehaald en gingen mama en Geuko aan slag.
Gijs was ziek en lag op de bank. We merkten aan Geuko dat hij daar erg onrustig van werd en wilde het liefst naast zijn broertje gaan zitten. Hij vroeg steeds aan Gijs of het wel ging en vroeg aan ons met tranen in zijn ogen of Gijs naar het ziekenhuis moest.
We weten natuurlijk het als geen ander wat 'een griepje' kán doen, Geuko is zich daar blijkbaar net zo bewust van als wij.
We gaan morgen naar fysiotherapie in de ochtend en daarna gaan we aan een rustig weekend beginnen.
Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.