5444 05 12 2019 01Na een kort nachtje hebben we Geuko gewekt om 06.30 uur... Dát was veeeeeeeeelste vroeg, vond Geuko maar dat mocht de pret niet drukken; hij had wel zin om naar school te gaan. Om 07.20 uur was de taxi er al (normaal 07.40 uur). Geuko was nog niet klaar en moest nog ontbijten... gelukkig wilde de chauffeur wel eventjes wachten (normaal wachten ze 3 minuten, volgens 1 van hun regeltjes).
De heenreis ging goed en op school had Geuko opnieuw een Sinterklaas feest! Want als je naar twee scholen gaat, vier je natuurlijk ook twee keer sinterklaas! Hij heeft genoten!
Ondertussen thuis waren wij niet gerust op de terugrit dus we belden met de vervoersmaatschappij... en wat denk je? Geuko stond wéér ingedeeld op een gedeelde rit! Het stoom kwam nog net niet uit onze oren en hebben kwaad de gemeente weer gebeld! Ook zij baalden enorm en hebben de vervoersmaatschappij gebeld en dringend verzocht Geuko op te halen met een solorit. Dat kwam uiteindelijk goed en Geuko was rond 14.45 uur thuis.
Blijkbaar moeten we er achteraan blijven bellen... We zullen dat ook zeker volgende week weer doen.
Thuis gingen de jongens lekker spelen met de sinterklaascadeautjes en gingen ze op tijd naar bed. Beide moe van alles drukte afgelopen dagen.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.