5436 04 12 2019 05Samen met de verpleegkundige ging Geuko vandaag naar de Waterlelie. Hij had er zo veel zin aan!! Alle kinderen moesten op het grote plein verzamelen om Sinterklaas en zijn zwarte pieten te verwelkomen. Zowel Geuko als Gijs vonden spannend maar heel leuk! Wat een boel pretoogjes en wat deed het ons goed om Geuko tussen de basisschool kinderen te zien staan!
Papa en mama vertrokken naar Groningen voor een belangrijke afspraak en opa en oma kwamen thuisfront bewaken. Ze hebben Geuko, Gijs en de verpleegkundige weer van school opgehaald. Na de lunch kwamen papa en mama ook weer 5440 04 12 2019 09thuis en moesten we eigenlijk gelijk door. Want er stond een fijne levering op de planning: GEUKO HEEFT EEN FIETS! Lang op gewacht maar wat een blije Geuko! Ruim een uur waren we bezig met alle aanpassingen en oefenen. Op het moment dat Geuko op de straat weg fietste stonden we met tranen in de ogen! Wat een prachtig gezicht. Hij was dol enthousiast. Deze fiets is door WMO gefinancierd. Op naar vele kilometers en hele sterke benen! (ZIE OOK DE VLOG)
We zijn gaan eten en al snel had Geuko in de gaten dat er nog iets op de planning stond.... Sinterklaas en zijn zwarte pieten hebben ons verrast met een huisbezoek! De jongens waren door het dolle heen, beetje verlegen maar wat genoten ze! We hadden een gezellig feestje!


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.