Geuko aan de studieVanmorgen weer een inwerkdienst. Geuko werd flink aan het werk gezet. De beademingsmachine op de oefen stand, op de FES Bike geweest en electro stimulatie.
In de middag zijn mama en Geuko aan de slag gegaan met wat schooltaken. Lezen, schrijven, sommen... Alles even bij langs geweest, Geuko vond het wel grappig met 'juf Gerda'.
We hadden vandaag een behoorlijke uitdaging want de verpleegkundige voor morgen is ziek. Op een normale dag is dat vervelend maar redden we ons wel. Laat nou net morgen een schooldag zijn én er is een belangrijke afspraak (voor papa en mama) in het UMCG. Zonder verpleegkundige mag Geuko officieel niet naar school. Bij hoge uitzondering mag mama een keertje mee. Maar dát is natuurlijk niet stééds de bedoeling en wij vonden het best vervelend dat er nu weer geen oplossing was voor dit roosterprobleem. Geuko kreeg natuurlijk hier wat van mee en werd erg verdrietig. Want!! Sinterklaas komt morgen op de Waterlelie.
Na wat heen en weer bellen besloot 1 van onze verpleegkundige een extra dienst te draaien en morgen samen met Geuko naar school te gaan. (En zo kunnen papa en mama samen naar de afspraak).
Eerlijk gezegd grijpt het ons ineens best wel aan dat er zoveel regelwerk is rondom de medische zorg van Geuko. Het besef dat hij niet zonder begeleider kan, kwam even flink binnen vanmiddag.....


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.