5423 02 12 2019 04Vanmorgen een inwerkdienst dus twee verpleegkundige. De eerste indruk is goed! Alles werd uitgelegd en verteld wat Geuko voor jongen is. We hadden de tijd. Om 10:30 uur hadden we een afspraak in het UMCG bij de röntgenafdeling. Er is opnieuw een foto van gemaakt van zijn heupen/bekken, i.v.m. scoliose. Er is géén verslechtering te zien! Dát is ook wel eens fijn om te horen. In Januari staat opnieuw een afspraak gepland voor de stand van zijn heupen. De orthopeed was niet ontevreden.
Na de lunch wilden wij Geuko graag op de FES Bike hebben maar hij protesteerde... hij wilde echt niet.
Wij wilden het een beetje gezellig houden en besloten hem niet te dwingen. Buiten wandelen in zijn loophulp leek hem een beter idee. Gelukkig was het net even droog. Meneer heeft door te plassen gelopen en gestampt en ging zelfs voor thuis lopen.
Daarna hebben we Geuko op de bank gezet om een poosje zelfstandig te zitten. Dat ging heel goed en ondertussen kregen we visite van onze tante!
Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.