5312 17 10 2019 01Geuko lag gisteravond pas om 23:00 uur te slapen en werd rond 03:00 uur nog even wakker. Al met al een mega kort nachtje dus. We moesten hem om 06:30 uur wakker maken, hij ging vandaag naar de Mytylschool. We waren op tijd klaar en de taxirit heenreis ging prima. Geuko had een fijne schooldag. Hij ging weer gymmen (soort pietenspel) en ook weer uit zijn rolstoel en op een trampoline liggen. De verpleegkundige had stiekem wat filmpjes gemaakt om ons dat ook te kunnen laten zien.
Helaas moest de leuke dag verpest worden door opnieuw een enorm lange, hobbelige rit terug. Er was géén solorit voor Geuko en hij was pas om 16 00 uur thuis. (Om 14 00 uur vrij). Wij baalden enorm! Waaróm gaat dit weer mis!? Ook de verpleegkundige moest hierdoor 1,5 uur langer (van ons urenpotje) blijven. Het is zo vervelend voor Geuko om langs zo'n beetje alle dorpen te moeten stoppen voordat hij in Winschoten is. Hij was misselijk en kwam verdrietig thuis. Hij had zo'n leuke dag.....
We hebben (alweer) een klacht ingediend bij de vervoersmaatschappij, de planning en de chauffeuse (al kon zij er weinig aan doen). Onze gemeente heeft toestemming afgegeven om Geuko  solo te vervoeren. En tóch gaat het in de planning bij de vervoersmaatschappij verkeerd.
Voor volgende week is afgesproken dat we op woensdag zelf bellen met de vervoersmaatschappij om alles te kortsluiten, blijkbaar is dat nodig.
Binnenkort zullen we met alle onderwijs-betrokkenen praten over uitbreiding van de schooldagen. Dit gedoe met de taxi is voor ons een reden om de Mytyldagen nog niet uit te breiden. Het is elke week maar weer afwachten óf de taxi komt en óf dan alles goed geregeld is.
Geuko heeft de rest van de middag niet veel meer gedaan, hij was moe en niet zich zelf...
Morgen gaat het vast wat beter als we lekker lopend naar de Waterlelie gaan.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.