5406 25 11 2019 01Afgelopen zaterdag had Geuko weer looptraining in de praktijk. Elke week gaat dat beter! Geuko stapte zaterdag voor het eerst met een platte rechter voet. Ook zijn linkervoet/ been komt steeds beter mee. Geuko was wel snel moe maar we kunnen ons niet goed voorstellen hoeveel energie het kost om dit te doen.
Vanmorgen kwam onze verpleegkundige Geuko weer een fijne ochtend bezorgen. Na het ontbijt direct fanatiek aan de slag met een uurtje fietsen op de FES Bike. Daarna even naar buiten, we hebben ome Geuko verrast want hij is vlak bij ons aan het werk. Dát vond (onze) Geuko super cool (en ome Geuko ook vast en zeker). Toen Geuko alles wel bekeken had besloot hij verder te gaan, één van de grote voordelen, nu hij dagelijks in zijn electrische rolstoel zit. Vrijheid.
Nadat we ‘s middags Gijs naar school hebben gebracht zijn we zelf aan de slag gegaan met een uurtje therapie van mama en papa. We hebben Geuko aan zijn tafeltje gezet en deden electro stimulatie in zijn nek. Ruim een half uur heeft hij gezeten en zónder nekbrace zat hij langer LOS dan dat we zijn hoofd moesten ondersteunen!! Bizar goed! Wat een verbetering.
Toen Gijs weer terug was uit school wilden de jongens knutselen en zo vloog de dag om.
Morgen weer een dagje zónder verpleegkundige... Maar gelukkig komt oma om een handje te helpen.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.