5402 22 11 2019 01Vanmorgen ging Geuko mét mama naar de basisschool. Mama vond dit best spannend, want heel normaal is het niet dat een moeder een hele ochtend bij haar kind in de klas zit (omdat het kind toezicht nodig heeft van een geschoold en bekwaam).
Wat eigenlijk nóg moeilijker was, dat mama alleen de medische handelingen mocht doen en niet Geuko mocht helpen met zijn schooltaken. Zelfs als zijn potlood viel, pakte een klasgenootje het voor hem op!
Mama zag een heel ijverig maar stil jongetje in de klas. Hij was heel serieus met opdrachten bezig maar zodra juf iets vroeg was het antwoord vaak 'Weet ik niet'. Op sociaal gebied heeft Geuko veel gemist en is behoorlijk verlegen. Tot hij naar buiten gaat in de pauze... dan rennen alle kinderen op hem af en spelen ze verstoppertje en heeft Geuko het hoogste woord.
Geuko vond het heel leuk dat mama mee was. Thuis hebben we lekker gegeten en ons klaar gemaakt voor fysiotherapie. We zijn met de electrische rolstoel gaan 'lopen' naar de praktijk. Al met waren we van 14.00 tot 16.00 uur weg. Ondanks dat Geuko best moe was van school ging therapie best goed. Hij ging 40x staan en zitten en 11 minuten en 11 seconden van de beademing af.
Thuis even een kopje thee en besloten we lekker met de gaan badderen. Beide jongens in het douchebed, wat een lol.
Mogen nog loop training en dan kan ons weekend beginnen.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.